Thursday, November 26, 2015

Cum si ce porti atunci cand participi la un eveniment?

Cum fiecare intrebare isi are raspunsul, astazi o sa ne lamurim in privinta tinutei pe care trebuie sa o purtam in cadrul unei petreceri. Noi femeile suntem foarte dificile cand trebuie sa alegem o rochie in general, dar totul este mai intens atunci cand este vorba de un eveniment mai special. Ne punem sute de intrebari si parca nu gasim raspunsul nici macar la una. Ne decidem greu si mereu ne plangem ca nu avem ce purta. Dar solutii exista!
Asadar o sa urmarim niste pasi simpli pentru a ne face viata mai usoara. Inainte de a da fuga prin magazine sa iti golesti cardul pe lucruri de care ai sau nu nevoie, gandeste-te putin, trage aer in piept si calculeaza ce trebuie sa faci pentru a avea un rezultat bun si cum.


1. Ce ti se potriveste pentru varsta ta.
Daca esti la "inceput de drum" alege o rochie tinereasca si vesela, de preferat ultimele colectii din magazine. Pentru doamne o rochie mai eleganta cu o croiala fina si putina dantela, care nu strica niciodata.
2. Forma corpului si culorile ce ma avantajeaza.
Trebuie sa tinem cont de silueta, sa imbracam ce ne avantajeaza si sa scoatem in evidenta plusurile pe care le detinem. Iar culorile au si ele o importanta majora. In functie de gusturi si ora evenimentului poti alege culori puternice si vesele, sau poti opta pentru o culoare mai inchisa cu un aer elegant.

3.La ce eveniment merg?
Pentru zi rochiile sunt in general mai simple, acopera mai mult pielea, cele de seara fiind mai incarcate. Seara poti purta un decolteu pentru un aer sexy. Alege un material mat si simplu pentru zi si unul lucios, mai sofisticat pentru seara.

4. Locatia.
Aceasta conteaza la fel de mult ca si momentul zilei. Pentru un restaurant tinuta trebuie sa fie mai eleganta, iar pentru o petrecere in club poti adopta ceva trendy.
5. Bugetul.
Uneori este chiar primul criteriu. Trebuie sa stii exact care este bugetul tau inainte de a da fuga la shopping. Si eu visez la rochii Chanel Vintage si pantofi Louboutin, dar deocamdata realitatea din conturi nu ma lasa :)


Iar mentionand pantofii si acestia trebuie alesi cu grija in functie de multe criterii, dar aceasta este alta discutie.
Concluzionand, doamnelor spor la shopping, rabdare si carduri alimentate din plin :)


Ai nevoie de ajutor in organizarea unei petreceri?
Intra aici www.daromevenimente.ro
Photoinspandart#:Pinterest#

No comments:

Post a Comment