Tuesday, November 3, 2015

Evenimente organizate la cort

In momentul in care stii ca urmeaza un eveniment important in viata ta, probabil una din problemele majore este locatia. Restaurantele si salile speciale pentru astfel de situatii sunt o alegere buna dar ofera si anumite restrictii.
Un cort de evenimente iti ofera un spatiu deschis, unde te simti liber. Locatia este una pe care tu o alegi. Daca esti iubitor de natura si spatii verzi este alegerea ideala, iar din punct de vedere al aspectului final, nu iti face griji, amenajarea si decorarea cortului se realizeaza in functie de preferintele si gusturile tale. Ai libertate majora, cum sa fie plasate mesele, ringul de dans, barul etc. Tu iti alegi tema evenimentului si cromatica, pozitionarea aranjamentelor florale si  modelul de drapaj. Totul se realizeaza in functie de gusturile tale iar acest aspect este foarte important. Alege sa ai o petrecere originala!
Unul dintre avantajele cortului este marimea. Il poti amenaja fix cum iti doresti. Un coordonator de evenimente te va indruma pentru a folosi spatiul in functie de nevoile tale.
Cortul pentru evenimente este gandit in asa fel incat sa fie foarte rezistent. Structura de otel si prelata folosite sunt create pentru a intampina conditiile meteo imprevizibile, sunt rezistente la vanturi puternice si precipitatii, temperaturi scazute si crescute, cat si la razele UV.
Cortul poate fi folosit pentru numeroase evenimente. Nunta este un eveniment  des organizat la cort, la fel si petrecerile private cu multi sau putini invitati. Festivitatile de lasnsare brand si produs se desfasoara cu usurinta la cort, acesta venind cu o tenta de originalitate si spatiu. Prin urmare, indiferent de eveniment, corporate sau pur si simplu o petrecere...cortul este solutia!
Iar pentru a avea siguranta unui eveniment reusit apelati la un profesionist in domeniu, ce o sa va puna la dispozitie si serviciile aferente: catering, aranjamente florale, divertisment etc. El iti va prezenta in detaliu toate aspectele organizarii unui eveniment la cort!

No comments:

Post a Comment