Tuesday, November 17, 2015

Wedding Theme: Gold&Green

Wedding theme sau designul de nunta se refera la linia estetica pe care o adoptati la nunta si care se poate regasi  in toate aspectele nuntii - de la invitatii la decor si catering. Alegerea culorilor se face in functie de preferinte, locatie, personalitate etc.
Pe langa designul de nunta foarte important este si wedding concept. Acesta reprezinta conceptul de baza sau ideea centrala in jurul careia se organizeaza nunta. Practic se creaza evenimentul dupa o poveste. Povestea este a cuplului, fiind unica si reprezentativa. :)
Atunci cand avem de organizat o nunta, automant orice detaliu conteaza. Iar intalnirea cu un Event Planner este foarte importanta, comunicand cu acesta iti vei exprima dorintele si il vei ajuta sa iti inteleaga gusturile si povestea. Pas important ce te va scapa de multe griji. Astfel o sa ai parte de un eveniment original si unic, exact ca povestea ta.

Astazi o sa vorbim putin despre una din temele de nunta care inspira eleganta si rafinament : Gold&Green.
Verdele este o culoare perfecta, ce ofera invitatilor un sentiment de libertate si naturalete. Culoarea aceasta pentru micii superstitiosi este una aducatoare de noroc si bunuri materiale, un plus veritabil. In acelasi timp folosind emerald sigur feedback-ul va fi unul pozitiv, cum spuneam: eleganta si rafinament.

Acum ca am gasit o culoare potrivita pentru baza, trebuie sa accentuam tema  folosind something sparkly. Cromatic vorbind Golden se potriveste perfect cu nuantele de verde din punctul noastru de vedere. Auriul, am putea spune ca aduce un aer  de prestigiu si lux.
Putem folosi detalii golden si cu siguranta rezultatul va fi unul multumitor. Insa atentie, nu vrem sa exageram! Folosind prea mult auriu  riscam sa incarcam atmosfera , ceea ce nu ne dorim.
Trebuie sa pastram balanta in limita echilibrului  si cu siguranta nu vom da gres.





No comments:

Post a Comment