Tuesday, December 22, 2015

5 Idei creative pentru o Nunta de iarna.

Iarna, frig...brr. Dar totusi cel mai important eveniment din viata ta va avea loc in perioada iernii si te gandesti ce poti face pentru a infrumuseta momentul. Ei bine, ai nevoie doar de niste idei creative. Noi suntem de parere ca acest sezon reprezinta cadrul de poveste pentru o nunta pe masura. Nu te lasa pacalit/a de gradele cu minus, nu reprezinta un criteriu de reusita :).
Si pentru ca ne dorim ca tu sa ai parte de un eveniment de care sa iti amintesti cu drag, am pregatit cateva idei pline de "sparkle" pentru tine.

1.In primul rand creeaza o locatie de basm.
Foloseste albul pur si lumini calde. Poti adauga accesorii in nuante de maro (de ce nu blanuri la intrarea in locatie sau pe scaune), ornamente wood style: trunchiuri de copaci, crengute introduse in ornamentele florale de pe mese, candelabre mari.  Scaunele din lemn sau cele transparente odata folosite, consolideaza povetea de iarna pe care tu ai construit-o. Dar sa nu uitam de cristale, foloseste-le cu incredere(dau o tenta luxury).


2.Buchetul Miresei
Alege un buchet iesit din tipare :) Acesta poate contine crengute de brad(care merg de minune cu tandafirii rosii), con de brad si funde argintii, sau un buchet de trandafiri albi, vasc, crengi uscate si un material textil auriu.
3. Ceva dulce pentru invitati.
Mini barul cu marshmallows "furat" din curtea americanilor este o idee excelenta care o sa atraga invitatii, cu siguranta. Poti adauga si pacinte calde de sezon care par o alegere mai ciudata, dar creativa si sunt chiar delicioase.

4.Invitatiile.
Trebuie sa anunti oarecum tema deosebita a evenimentului, astfel alege sa oferi niste invitatii pe fond alb ca zapada :), cu texturi de foaie vintage, la care sa adaugi motive argintii. Invitatia o poti sigila cu ceara rosie, pe care sa o stampilezi folosind initialele mirilor. Sau poti folosi o bentita rosie/ o mini franghie pentru a lega mesajul.

5.Lumanari pentru a da lumina calda incaperii.
Le poti pune pe mese sau in diverse locuri din incinta. Si mai interesant ar fi sa le faci tu :) Foloseste lumanari albe, crengute de brad si conuri. Ca recipient, borcanele sunt o idee cool, mai ales presarate cu putin sclipici argintiu.

Tu ce idee creativa ai pentru o Nunta de iarna?










No comments:

Post a Comment