Wednesday, December 2, 2015

5 Idei pentru o petrecere corporate altfel!

Ne apropiem incet de finalul acestui an. Si dupa cum suntem obisnuiti, luna numarul 12 din an este plina de cadouri, petreceri, vizite, zile libere. Suna minunat, asa este :)
In aceasta perioada avem multe de facut, ca de...nu e usor sa achizitionezi zeci de cadouri, nu prea ai timp de odihna pentru ca mai ai o runda de shopping, pentru tine personal. Trebuie sa alergi, pentru a cumpara tot ce trebuie, sa nu mai vorbim de tinutele pentru petrecerile la care o sa participi, de la cea in sanul familiei pana la cea de Revelion sau petrecerea corporate de la birou.
Cat despre petrecerea corporate, ca aici ne doream sa ajungem, este un eveniment foarte important in cadrul companiei. Cum am discutat si in alte articole publicate, totul este important atunci cand aduni toti colegii in acelesi loc, in acelasi timp si iti doresti ca fiecare in parte sa se simta bine.
Daca ai tai colegi s-au saturat de petrecerea clasica, iar socializarea la un "pahar de vorba" nu ii mai atrage, nu ar fi rau sa dai petrecerii o haina noua :)
Tematica, aici ai o gama larga de unde poti alege. Da, are balta peste!
Recomandat este sa iti consulti colegii, sa stii la ce fel de party sunt deschisi. Primul pas este cunoasterea :) Da, da...informatia este primordiala si esentiala.

Si o sa iti dam 5 idei de petrecere, din care poti alege:
1. Intr-o companie unde majoritatea colegilor sunt iubitori de sporturi si jocuri, poti propune introducerea activitatilor pe echipe, jocuri inside, tinuta lejera etc.
2. Poti propune o petrecere traditionala de Craciun, cu motive traditionale, joc si voie buna. Meniul trebuie sa fie unul pe masura, nu uita de acest aspect.
3. O alta idee poate fi petrecerea in stilul anilor 80' unde amintirile se vor derula pe ringul de dans, sub globul disco, nelipsit.
4. Sau poate cunoscandu-ti colegii, te-ai gandit ca ar fi perfecta o petrecere Black&White, unde decorul poate completa tinutele invitatiilor.
5. Petrecerea cu specific. Fie ca vrei sa mananci sushi si sa iti vezi colegii purtand tinute asiatice, sau poate vrei ceva mai multa miscare si alegi formula latina cu pasiune si dansuri vibrante, totul tine doar de gusturi.

Astfel daca iti doresti ceva deosebit sau altfel decat in anii trecuti, noi ti-am oferit niste idei, insa cu siguranta mai ai si tu unele :)
Luna petrecerilor si a cadourilor este abea la inceput, asa ca profita de frumusetea sarbatorilor cat poti de mult! :)



1 comment:

  1. O tema buna pentru petrecerea corporate in anul 2020 ar fi Gaming, toti suntem sau cunoastem gameri. Pot fi campionate de dans, de karaoke de orice va puteti imagina. Antreneaza multe persoane si creaza amintiri de neuitat. http://psxbox.ro/vrei-idei-pentru-o-petrecere-corporate-tema-anului-2020gaming/ +40773727567 comenzi@psxbox.ro

    ReplyDelete