Tuesday, December 8, 2015

Cum alegi firma ideala pentru a-ti organiza evenimentul?

Oricare ar fi motivul unei colaborari  cu o firma, in general exista niste criterii selective inainte de a face alegerea. Regulile se aplica si atunci cand iti doresti ca un event din viata ta sa fie organizat cum trebuie. Si nu e o treaba usoara :) Iti spui, ehhh sunt o multime de agentii ce organizeaza evenimente, dar... si acest "dar" ne da batai de cap de obicei!
Usureaza-ti munca si capata siguranta unui eveniment reusit. Cum? Iti spunem noi:
Nu trebuie decat sa urmezi niste pasi simpli si rezultatele vor fi cele dorite.

In primul rand, cauta o firma care are referinte bune. Da un search pe google (lucru foarte usor de facut) si o sa ai raspunsuri la unele intrebari. O sa vezi de cand este infiintata firma, ce servicii ofera, cum, ce evenimente organizeaza, ce colaborari a avut etc. Iar daca iti este recomandata de o cunostinta este si mai bine :)

Seriozitatea. Noi credem ca in orice colaborare aceasta are o importanta majora. Piata actuala misuna de firme in sute de domenii, iar multe dintre acestea nu sunt, cu siguranta ceea ca va doriti. Desigur se pot face investigatii simple: orice firma serioasa poseda un site, criteriu foarte important, o pagina de Facebook si alte platforme virtuale unde tu vei gasi multe informatii folositoare. E importanta informatia si este bine sa fie cat mai multa. Aceasta iti da siguranta si incredere.
Ai grija la fiecare pas facut. Intr-o lume perfecta grijile tale ar fi minime, insa trebuie ca atentia ta sa fie distributiva si sa "culegi" tot ce se poate in materie de informatie. Multe firme promit, dar cand vine vorba de a realiza situatia se prezinta altfel.

Urmatorul pas este stabilirea unei intalniri. Da,exact! O intalnire te ajuta mult. Vorbind cu un reprezentant al firmei o sa iti dai seama de seriozitate  intr-o masura, de modul in care firma isi trateaza clientii, de importanta parerii tale in activitatea pe care o vor desfasura, de originalitate, creativitate si multe alte aspecte.
Este exemplul clasic "face to face"-care de multe ori e mai important decat orice informatie online.
Si daca tot va aflati fata in fata, indicat este sa adresezi intrebari, cat mai multe, daca vrei raspunsuri.
Iar daca parcursul a fost unul bun pana in acest moment  si in urma analizei pe subiect concluzia inclina spre afirmativ, semnarea unui contract reprezinta urmatorul pas. Si aici este nevoie de multa atentie, nu arunca semnaturi pe unde apuci :) Scopul contractului este singuranta pentru ambele parti!
Nu te grabi, fa lucrurile usor si analizeaza bine situatiile, iar rezultatul o sa fie cel asteptat.
Asculta vorba romaneasca "Graba strica treaba", daca nu iti doresti o colaborare esuata si o experienta neplacuta.

Iar pentru a incheia frumos, accesati www.daromevenimente.ro pentru a va informa si hai sa stabilim o intalnire, la o cafea unde o sa cunosti oameni pasionati si o firma serioasa cu radacini romanesti bine ancorate.

No comments:

Post a Comment