Thursday, December 17, 2015

Secret Santa, 5 idei de cadouri.

Este perioada aceea din an cand toti alergam dupa cadouri in toate directiile pana ne epuizam ultimul strop de energie, ultima idee si bineinteles ultima zecimala din cont. Greu maraton! :) Iar pe langa cadourile pentru membrii familiei si prieteni, esti Secret Santa la birou.
Secret Santa?...dap. Realizam biletele cu numele fiecarui angajat, le amestecam si fiecare coleg extrage cate unul. Astfel o sa ii faci cadou colegului care poarta numele de pe biletelul extras de tine. Se stabileste o suma pentru a nu exista cadouri cu valori diferite  si...bafta la shopping!
Ideea este ca totul sa fie secret! Astfel poti urmari din umbra bucuria colegului atunci cand deschide cadoul.

Si pentru ca nu toti stim ce sa cumparam (nu avem puterile Mosului din pacate), ne-am gandit ca putin ajutor nu ar strica :) In acest articol o sa regasiti 5 idei de cadouri, care speram sa fie de ajutor.

1. Manusile Touchscreen. Sunt un cadou foarte util. Zilele geroase nu sunt departe iar fiecare dintre noi foloseste telefonul mai mult sau mai putin. Iar cu ajutorul acestor manusi nu o sa mai fii nevoit sa inchei o conversatie placuta, doar pentru ca ti-au inghetat mainile.
2.O carte inspirata pentru dezvoltare personala. Secretele Succesului- Dale Carnegie, o carte despre cum sa va faceti prieteni si sa deveniti influent. Un cadou care sigur este pe gustul oricui. Aceasta carte contine tot felul de tehnici de abordare, modalitati de mentinere a unei discutii utile si multe alte lucruri interesante.
3. Gift card. Reprezinta si acesta un cadou:) Daca esti Secret Santa pentru un coleg despre care nu stii prea multe, ii poti oferi in dar acest card, iar el isi va achizitiona exact ce are nevoie. Nu este o alegere prea inspirata dar in lipsa de alte idei si informatii este o alegere buna.
4.Cadouri vestimentare. Sunt o alegere potrivita pentru oricare dintre colegi. Insa regula de baza este din nou informatia, trebuie sa cunosti gusturi, stil, marimi etc. Daca  stai bine pe acest plan, atunci aceasta alegere este una potrivita. Insa daca ai o urma de nesiguranta mai bine alege un alt cadou, nu vrei sa gresesti cumparand un pulover cu marime incorecta sau un fular galben unei persoane care uraste aceasta culoare. :P
5.Cadou personalizat. Poti alege sa transmiti fie un mesaj dragut, fie unul amuzant. Partea buna este ca aceste mesaje pot fi imprimate  pe cani, agende, tricouri etc. Este o idee originala, dar trebuie sa ai grija ce transmiti! Partea proasta este ca ceva funny pentru tine poate fii not funny at all pentru colegul tau:) Gandeste-te bine si ia decizia corecta.
Eh...pai si dupa toate  aceste idei, poate Secret Santa s-a hotarat, iar fuga dupa cadouri nu va fii atat de groaznica :)

Tu ce idei ai pentru Secret Santa?

No comments:

Post a Comment