Friday, January 8, 2016

5 Idei de "Naked Cake"

1. Amestec de culoare
Pe un suport argintiu care reflecta fiecare culoare intr-un mod fascinant, aseaza acest tort colorat. Culorile sale vii: roz, pasteluri, flori de dimensiuni mari aranjate armonios sau in mod haotic, toate dau o energie pozitiva incaperii si degustatorilor :)


2. Contrast Aromat
Un tort format dintr-un blat de ciocolata neagra si o crema "alba ca zapada". Contrastul dintre alb si negru capteaza atentia si este interceptat in general foarte bine de oameni. Iar pentru un plus de culoare adauga accesorii florale cum e levantica sau trandafirul.

 3. Tortul Pitic
Este format doar dintr-un singur nivel, cu un blat normal la care adaugam in principiu orice crema. On top, are multe fructe (in functie de preferinte) si un decor comestibil ce transmite un mesaj :) Ai libertate si poti alege pentru decor orice: de la flori la ornamente sclipicioase.

4.Berry Pretty
Blat negru ca abanosul, crema din iaurt cu afine...hmm. Afinele trebuie sa fie vizibile si proaspete. Poti adauga niste capsuni sau fructe de padure. La final toata minunatia, pudrata cu zahar vanilat fin...arata foarte bine!


5. Patrat Dulce
Culorile folosite: golden pentru blat acoperit cu o glazura din aceasi culoare.  Crema rose este exact ce trebuie pentru o combinatie reusita. Acest tort geometric trebuie taiat perfect pentru o vizibilitate buna a fiecarei pete de culoare. Un text "infipt" in varful acestui tort da stralucirea de poveste a gustului :).






Ce spui de aceste bunatati? 
Sunt o idee buna pentru urmarorul tau eveniment.



No comments:

Post a Comment