Tuesday, January 26, 2016

'' Hai la marturii cool!''

In prezent tot ce tine de nunta poate avea un touch personal. Acest aspect este important si este de apreciat faptul ca mirii isi doresc ca orice detaliu sa bucure invitatii si sa ii surprinda placut. Iar pentru orice idee indrazneata sau nu, exista cineva care te poate ajuta, fie cu o parere sau cu un plan de bataie. Un Event planner o sa iti recomande oameni cu experienta, plini de pasiune si cu putere de a te surprinde.

Hai lasa pungutele cu bomboane sau ciocolata in cutia cu amintiri si alege sa iti pui la treaba apropiatii, oferindu-le niste seminte (trebuie ingrijite si udate pentru a creste); Sticlute de Limoncello pentru ca este bautura voastra preferata; Mini tablouri pentru ca asa a inceput povestea voastra, la un atelier de pictura; sau un amestec special Hot chocolate pentru ca e iarna si miroase bine scortisoara aia, a doua zi dupa petrecerea ta! :)



Astazi o sa va prezentam in imagini, cateva idei de marturii cel putin interesante. Merita sa ‘’aruncati un ochi’’ ! 


Si ce este cel mai frumos la o marturie altfel, daca nu faptul ca este  plina de personalitate si ca e alegerea ta, gandita cu ajutorul tau, de ce nu facuta cu mana ta :) si in final e o legatura cu povestea voastra.


Poti adauga si un mesaj. Cateva cuvinte care sa iti bucure invitatii.




Ce spui, luam o agenda si notam cateva idei? :P

With love,
Ioana Parascan

#Photopics:Pinterest










No comments:

Post a Comment