Wednesday, January 6, 2016

Stiluri de rochii-Mireasa

Astazi ne-am gandit sa va prezentam cele 4 stiluri pentru rochiile de mireasa. Pentru un eveniment atat de important cum este o nunta, mireasa este punctul de atentie pentru toti invitatii.
 Si nu e usor sa iti alegi rochia perfecta, o sa pierzi multe zile cautand ceva special si multe nopti gandindu-te la rochia TA. :)
Da, este o alegere dificila, insa trebuie sa tii cont de cateva aspecte ce iti vor usura alegerea finala.

Rochia de mireasa, da ea...suprema alegere, eleganta cusura cu fire de emotie si ganduri nesfarsite de bucurie. Aceasta imagine a puritatii si a trecerii de la un statut la altul, se prezinta in mai multe variante :)

1. Rochia PRINTESA.
Modelul acesta ofera unele avantaje: fusta ampla poate masca probleme de greutate, iar partea de sus este obligatoriu un corset care are rolul de a subtia vizibil talia, facand o trecere armonioasa dintre partea de sus si cea de jos.

2. Rochia de mireasa in linie de "A"
Este rochia ideala pentru a atrage atentia asupra umerilor si bustului. Se potriveste mai ales persoanelor mignone. Rochia confera eleganta si rafinament si este in special o alegere a mireselor ce tin la traditie.



3. Rochia tip EMPIRE.
Este un tip de rochie regala, dupa cu ii spune si numele, cu talia ridicata, genul baby doll, imediat sub sani, fusta este fluida si cade drept. Nu este larga ci lejera, nemarcand talia de nici un fel. Rochia este aleasa in general de femeile slabute, fara forme voluptoase si nu este recomandata femeilor plinute.


4. R ochia de mireasa SIRENA.
Acesta  este un model mai special, mai sofisticat si elegant. Vine perfect unei mirese cu forme pline si mica de inaltime, deoarece croiala ii va sublinia talia, realizand iluzia unei inaltimi mai mari. Purtata cu tocuri inalte creaza o imagine si mai buna. Rochia trebuie purtata cu atitudine, daa...:D fiind un model special, ce pune in valoare toate atuurile.




Speram ca acest articol v-a ajutat dragele noastre :) Iar pentru suport in organizarea nuntii accesati www.daromevenimente.ro




No comments:

Post a Comment