Monday, February 22, 2016

Combinatii de culori pentru 2016!

Din paleta variata de culori, e foarte greu sa faci o alegere corecta cat si potrivita evenimentului. Noi astazi ne-am hotarat sa va ilustram cateva idei. Wedding Themes cu bun gust, creativitate si in ton cu cerintele de piata. Enjoy it! :)

1.Pink & Gold
Nuantele de roz sunt minunate si extrem de feminine. Poti alege ca rochiile domnisoarelor de onoare sa fie roz pal, poti agauga chiar paiete si materiale putin lucioase. Tortul poate avea aceeasi culoare, sigur invitatii o sa fie incantati. Iar anul acesta rozul pal(fad) este o culoare la mare cautare.
Auriul este o culoare luxurianta care completeaza perfect culoarea precedenta. Iti poti alege pantofii si accesoriile Gold. Plus atunci cand alegi designeul invitatiilor nu uitat de auriu :)
2.Plum & Gray
Sobru si elegant, gray este o culoare buna pentru costumul mirelui, dar si pentru decor. De exemplu fetele de masa pot avea aceasta culoare, scaunele, dar si unele accesorii. Plum este un mov puternic, placut ochiului si foarte atractiv. Adauga aceasta culoare in buchetul tau, in fundele folosite la scaune, invitatii. Iar tortul poti sa il comanzi ca o armonie intre cele doua colori.
3.Cotton, Gold & Brown
Aceste culori merg foarte bine una langa alta. Maro, o culoare ce nu este foarte pretentioasa si poate fi folosita la pardoseala, fete de masa si scaune. Florile de bumbac pot fi adaugate in buchetul miresei, prinse de invitatii sau folosite in aranjamentele florale de pe mese. In ceea ce priveste auriul il poti folosi cu incredere pentru detalii, pahare, tacamuri, tort.
4. Platinum & Sage
Nuantele de verde dau unui eveniment un aer fresh, viu. Daca evenimentul are loc la cort este si mai bine. Poti opta pentru aranjamente din frunze, rochiile domnisoarelor de onoare in nuante de verde, sau flori mari ca accesorii, tot green. Platinum ofera un aer sobru dar si elegant unui eveniment. Felete da masa si fundele de scaune platinum imbraca cu un aer boemic incaperea.


5.Marine blue, Gold & Gray
O culoare promitatoare pentru anul acesta este albastru pal, ce insufla puritate si creaza o atmosfera de poveste. Unele mirese chiar folosesc aceasta culoare pentru rochia de mireasa. In plus fiind o culoare calda se poate folosi pentru design, mese, scaune, accesorii. Foloseste niste amprente de gri pentru a da finete. Gold, bineinteles pentru detalii si accesorii, este exact ce trebuie.



Dupa cum puteti observa, Gold este la mare cautare anul acesta dar si culorile pale in nuante calde. Accesoriile si detaliile metalice sunt foarte folosite si arata minunat in combinatie cu niste culori potrivite. Asadar anul acesta ne asteptam la evenimente de poveste, sclipitoare si pline de originalitate.

With love,
Ioana


Photosource:Pinterest





No comments:

Post a Comment