Wednesday, March 30, 2016

Classy Rustic-perfect, anul acesta!

Noul trend: Classy Rustic.

Ne-am saturat de spatiile vechi in care se desfasurau evenimentele. Salile de evenimente, ne limiteaza mult si ne blocheaza posibilitatea de a schimba designul sau amenajarea.

Astazi cautam tot felul de alternative care sa impresioneze si care sa ne duca cu gandul undeva in timp (acum cativa ani). Ne intoarcem in timp...si ne plac la nebunie temele rustice, cu multe elemente din natura, dar sa nu lipseasca eleganta sau chiar un strop de lux. Si se imbina perfect cele doua parti! :) iar rezultatele sunt mereu incantatoare.
Folosim mult lemn si plante. Culorile predominante sunt maro, verde, alb, auriu, bronz etc. Pardoseala ramane in cele mai multe cazuri neacoperita, iar cortul se cere a fi cat de deschis, mai ales vara. Elemente de design ca butoaiele, vasele vechi, lumini cazute, recipiente din blonz sau lemn sunt de bun gust si intregesc tema evenimentului.

Folosim candelabre vintage si aranjamente florale in ton cu tema. Fie flori salbatice, spice de grau sau crengi uscate, toate direct din natura :)

Putem opta pentru felinare si lumanari daca perioada zilei ne permite acest lucru.
Iar ca spatiu de relaxare si comunicare pentru unii invitati, un bar mic plus cateva mese, pe iarba, in mijlocul naturii este ''terasa'' perfecta.
Aranjarea meselor se face in functie de preferinte bineinteles, insa plantele verzi sunt nelipsite. Lumanarile aduc in incapere o atmosfera linistitoare si boemica, iar noi va recomandam sa le folositi cu incredere dar si cu grija.
Pentru a indulci atmosfera surprinde-ti invitatii cu ceva dulce, mai special. Un Candy bar care sa contina turta dulce, un bar pentru gogosi sau un tort cu gemul tau preferat.

Photosource:Pinterest


With love,
Ioana Parascan

No comments:

Post a Comment