Monday, April 25, 2016

Targuri si expozitii la cort!

Multi dintre voi ati participat cu siguranta la evenimente private organizate la cort, insa in ultima perioada corturile sunt la mare cautare pentru petrecerile corporate; pentru targuri si expozitii.

Asociatiile organizatoare de targuri si Institutiile de stat, apeleaza din ce in ce mai des la serviciile noastre, fie pentru a promova propriile servicii sau produse, fie pentru a oferi cetatenilor sansa de a descoperii lucruri interesante despre orasul si cultura zonei in care locuiesc.


Corturile se pot monta in locuri accesibile vizitatorilor, in dimensiuni alese in fuctie de nevoi.
Amenajarea acestora tine tot de nevoi, adica: In cazul in care doriti sa promovati de exemplu portul traditional din zona targului, nu trebuie decat sa folositi elemente cu motive traditionale. Daca doriti sa promovati firmele si serviciile pe care acestea le ofera, cortul poate fi amenajat compartimentat, pentru fiecare expozant in parte.


Marimea cortului este in functie de cerere. Avem o comunicare buna cu clientii nostri, astfel incat stim exact ce este necesar si cat.


Iar daca vremea va sperie, nu va faceti griji! Cortul este bine izolat, astfel incat ploaia nu o sa deranjeze pe nimeni. Iar daca temperaturile nu sunt exact potrivite, va punem la dispozitie Aeroterme.


Pentru mai multe informatii si servicii disponibile, va asteptam pe www.daromevenimente.ro




No comments:

Post a Comment