Thursday, May 19, 2016

"Moartea Ballroom-urilor!"

  In ceea ce priveşte locurile preferate de organizatori, pentru desfăşurarea evenimentelor, ballroom-urile nu mai sunt printre favorite, acestea fiind înlocuite de grădini, conace boiereşti, corturi in natura, acoperişuri înalte sau chiar hambare. Iar dacă vorbim despre mobilier, trebuie remarcat faptul că în acest an, mesele dreptunghiulare lungi sunt considerate o marcă a elegenatei în cadrul evenimentelor de orice tip.
  Tinerii ce vin din urma s-au saturat de spatiile inchise unde facea nunta bunica. Cauta sa se inconjoare de natura si frumusete in cele mai importante zile din viata lor. Aleg petreceri simple, aranjamente voluminoase, mult verde si aer curat. Multe evenimente se organizeaza chiar in natura, unde mesele invitatilor sunt "cu picioarele pe pamant", iluminatul se face cu multe lumanari, iar la bar gasesti limonada proaspat preparata. Atmosfera este degajata si toata lumea se simte exact cum trebuie. Costumul "sclipicios" moare si el, iar domnii nostri adopta tinute elegante cu bun gust si rafinate. Nici domnisoarele nu au ramas pe vremea volanelor, poarta rochii in functie de situeta, in culori calde.
  În materie de culori, anul 2016 va fi dominat de pasteluri îngheţate (rose quartz şi albastru serenity, culorile vedetă desemnate de Pantone), de străluciri metalice, dar şi de clasicul all white.
  Practic toate evenimentele combina simplitatea, stralucirea, natura si mult luxury. Da, este minunat.
Imaginile vorbesc de la sine :)





Photo source:Pinterest

No comments:

Post a Comment