Thursday, July 7, 2016

Nunta la cort inca de la stramosi...Golden Trend!

Era un trend si pentru stramosii nostrii sa faca nunta la cort :) De ce spun asta?

Acum cateva sute bune de ani, nuntile se organizau nu vara sau cand dorea fiecare persoana in parte. Pe vremurile acelea, totul era bine calculat, astfel familiile organizau nuntile toamna odata cu recolta de vin. Si cum toamna vremea nu este mereu insorita, surprizele apareau cand ploile bateau la usa. Iar cum nevoia te invata: petrecaretii nostrii usor usor, au ajuns sa gaseasca solutia ideala: Cortul. Au construit primele conturi pentru nunti...si uite asa ploaia nu mai era un dusman. :) Corturile insa nu era ca cele de astazi, ci simple panze care adaposteau mesele pline cu mirinde :P

Dar iarna? ...Si uite asa cu inventivitate si impinsi de nevoie, usor cu pasi mici, au realizat incaperi pentru evenimente (sali) unde au reusit sa organizeze evenimente fie vara fie iarna.

Timpul a trecut, ne-am modernizat...am construit sali, spatii de nunta, ballroomuri, tot ce am putut si dorit. Insa spatiile inchise, fixe si neajustabile ne-au cam plictisit.

Astazi lumea cauta alte idei, solutii, lucruri noi. Si am ajuns de unde am plecat: The Holy... Cortul!
Imbunatatit, cu materiale rezistente la intemperii, mobil, accesibil, cu design maleabil, din era noastra.
Ofertele pentru Nunti la cort au crescut iar cele pentru sali fixe au stagnat. Oamenii cauta sa se intoarca la radacini, in natura, sa dispuna de spatii simple, versatile si luxuriante. Exact ceea ce ofera un cort pentru evenimente.

"Moda" a revenit si bine ne pare! Retro is the new gold :D

With love,
Ioana Parascan





No comments:

Post a Comment