Thursday, July 21, 2016

Wedding Diy cu buget redus :D

Ai depasit bugetul alocat organizarii unei nunti? Stim, sunt multe de facut si timp putin. Noi incercam sa te ajutam cu idei chiar daca bugetul tau este pe terminate :D

Decorul este foarte important, iar unele aranjamente depasesc preturile estimate de tine. Fie cauti o firma cu creativitate in buzunare si preturi ok, fie te descurci cu manutele tale :) Cum?...iti povestim imediat!


Aranjamente cu poveste:

Le poti plasa in mai multe locuri, unde crezi tu ca e necesar. Langa bar sau la masa de receptie. Cauti cateva carti vechi si in cateva cuvinte transmiti un mesaj dragut inviatilor tai :)


Iluminat old style:

O scara veche, imprumutata din vecini, niste borcane adunate in camara si culoarea florilor de camp, sunt reteta unui decor simplu si de efect.
P.S.: Atentie la fixarea acestui decor. Nu vrei surprize neplacute ;)


Aranjament masa-Gold dust:

Aduna sticlele de vin, bere, etc. Diverse marimi si forme, se vad minunat. Cumpara un pulverizator auriu sau cu sclipici in particule mai mari....si e gata aranjamentul. Florile de camp sunt exact ce trebuie.
P.S.:Foloseste o masca la vopsirea sticlelor, pentru a nu inhala vaporii vopselei!


Amintiri in rama:

O rama veche de la un tablou al bunicii, te poate ajuta sa iti faci invitatii sa zambeasca. Cauta poze vechi cu ei si noteaza numarul mesei la care acestia o sa stea...si uite asa iti organizezi invitatii usor ....si ieftin :D Aseaza rama la intrare, sa fie vizibila.


Explozii de culoare:

Coli colorate, lipici, o ustensila pentru decupat. Conuri ai invatat sa faci cand erai mic, ramane doar sa le umplii cu bucatile mici si colorate de hartie. Le poti pastra intr-un cos pana la momentul potrivit :)

Ce spuneti? Sunt greu de realizat?

With love,
Ioana

No comments:

Post a Comment