Thursday, October 6, 2016

5 Idei DYI pentru nunta ta.

Ca sa participi activ la nunta ta, de multe ori este nevoie de si mai multa implicare. Stim ca este multa munca pentru organizarea unui eveniment, mare parte facuta de agentie. Dar te poti implica si tu. Activ :)

Iti spunem cum poti face singur/a lucruri bune si frumoase care sa iti faca invitatii sa zambeasca.


1. Un aranjament de toamna pe care sa il pui si in farfurie. Este o treaba minunata si de efect :) 
Ca materiale folosite: pe toate le gasesti in gradina, trebuie doar sa cumperi o vopsea aurie si o pensula. Cu lista de invitati langa tine, treaba merge ca pe roate.


2. Un decor de masa, tot de toamana la fel de interesant si usor de facut. Ce folosim? Borcane (marimi diferite), frunze in diverse nuante, o pensula, lipici si o sfoara pentru un efect rustic. 



3.Dragoste in pahare. Ca sa nu servesti sampania banal, avem o idee buna si dulce. Betisoare cu mesaje si zmeura. Fructul parfumeaza gustul sampaniei, iar mesajul aduce zambete.
Ai nevoie de: betisoare de lemn (cum sunt cele de inghetata), zmeura, carton alb printat cu mesajul dorit, aparat de decupat.


4. Aranjament floral de toamna. Nu este greu de facut si infrumuseteaza masa. Ai nevoie de: o bucata de oglinda, niste sticle vechi ,trandafiri, frunze de toamna si o sfoara pentru aspectul rustic dorit. Si Voila....aranjament :)


5. Aranjament de masa. In nuante de gri si verde si un strop de gold. Foarte simplu, trebuie doar sa culegi niste plante salbatice si sa le asezi pe masa. Cumperi niste panza gri pe care o folosim ca servetel. Iar cu o sfoara legam degajat bucata de panza. Nu uita sa pui o floare salbatica cand legi sfoala. Rezultatul este minunat. :)


With Love,
Ioana Parascan

No comments:

Post a Comment