Wednesday, November 16, 2016

Nunta de toamna

   Inca nu stiu exact daca este corect titlul articolului. Normal da, insa afara frigul ma duce cu gandul la iarna ce-i drept (cel putin zilele astea).
   Frig frig, dar asta nu inseamna ca nu o sa vorbim despre nunta de toamna ce este preferata de multi dintre voi. O nebunie de culori unde iti arunci ochii si o multime de variante de a profita de asta pentru un eveniment asa important ca nunta.

Nu te speria de frig, cel putin nu inca. Profita de frumusetea acestui anotimp cat se mai poate. Noi ce o sa facem? O sa incarcam niste poze care vorbesc de la sine.

  • Well...hai sa vedem ce culori poti folosi cu incredere.


Orice ai alege de aici, este o alegere buna. Toate sunt frumoase si pe segment, asa ca ramane la tine mingea...o pasezi unde vrei ;)

  • Tort. Da, am sarit direct la dulce. Nu am rezistat sa nu :) Ai incredere in naked cake, nu o sa-ti para rau. 


  • Continuam cu... Florile. Offf, ce frumos arata cele din poze. Culori intense, delicate, cu siguranta o alegere perfecta pentru un eveniment mai rece :)  Folosite in buchet, tort, aranjamente, etc.


  • Prieten cu natura :) Nu uita sa profiti de ce iti ofera natura in anotimpul asta. Cum vorbeam, culoare si viata (oarecum). Poti orna mesele cu frunze, poti face aranjamente din crengi si frunze, iti poti face invitati sa zambeasca, construind un culuar de frunze :) 


Tu ce spui? Te incumeti la o nunta de toamna? 


With love,
Ioana Parascan

No comments:

Post a Comment