Saturday, January 28, 2017

Nunta cu lux si finete

Nunta este un eveniment unic. Este o petrecere importanta si fiecare persoana isi doreste ca acest eveniment, sa fie unul "pe cinste". Fie ca vorbim despre tineri gata sa isi uneasca destinele, sau despre doua "minti bogate" care si-au gasit sufletul pereche mai tarziu, nunta este un eveniment unic.
Astazi o sa discutam despre "Nunta cu volum, lux si finete".


Pentru ca aceasta nunta sa isi poarte numele cu mandrie, avem nevoie de multe saptamani de munca si multa inspiratie. Avem nevoie de oameni implicati, cu idei si multa culoare :)

Primul pas este alegerea culorilor. Aceasta alegere o facem in functie de gusturi si sezon. Daca optam pentru culori puternice, trebuie sa avem grija cum si in ce fel. Nu vrem ca nunta noastra sa arate ca o "explozie disco". Iar daca alegem culori pale, sa nu pierdem efectul de "mini-explozie". Da, complicat dar nu imposibil.



Florile. Sunt esentiale, sunt ca aerul! Ele aduc frumusete si finete unui eveniment. Ne inconjoara de parfum si ne fac sa simtim natura mai aproape. Le alegem in culorile dorite si in marimile dorite.
Aranjamentele masive sunt la mare cautare, fiind perfecte pentru un eveniment de anvergura.




Lumina. Starea pe care o creaza lumina dintr-o incapere este foarte importanta. Nu vrei sa iti orbesti invitatii, insa nici sa ii faci sa se impiedice unul de altul. Alege o lumina pe tema nuntii. In cazul nostru, pentru o nunta de proportii, mai luxurianta, lumina poate sa fie una calda sau una de basm. Putem folosi lumanari si proiectoare, dar cu grija :)



Ce spuneti? Magic? 
With love,
Ioana Parascan

No comments:

Post a Comment